ENG 2 – AKTIVACIJA NALOGA ZA POLAGANJE ELEKTRONSKOG KOLOKVIJUMA – VAŽNO!

Za studente koji su polagali elektronski kolokvijum na ENG 1:

  1. Pristupite sajtu e-learn.fon.bg.ac.rs, unesite korisničko ime i lozinku i proverite da li među navedenim predmetima stoji Engleski 2.

NAPOMENA 1: Korisničko ime sastoji se od četiri cifre za godinu upisa i četiri cifre za broj indeksa, bez razmaka i kosih crta (npr. 20180001).

NAPOMENA 2: Ako među predmetima nemate Engleski 2, javite se na jelena.plecas@fon.bg.ac.rs.

2. U slučaju da ne možete da se setite šifre za e-learn, kliknite na “Forgotten username or password”, a  zatim “Search by email address”, a zatim unesite kompletnu FON-ovu imejl adresu.

NAPOMENA 3: FON-ova imejl adresa sastoji se od inicijala studenta (inicijal za ime i inicijal za prezime, 4 cifre za godinu upisa, 4cifre za broj indeksa i @student.fon.bg.ac.rs (npr. jk20180001@student.fon.bg.ac.rs).  Ako ne možete da se setite šifre za mejl, obratite se Računskom centru FON-a.

Za studente koji nisu polagali elektronski kolokvijum na ENG 1:

  1. Na FON-ovu imejl adresu stigao vam je imejl sa uputstvom za aktivaciju naloga za Moodle; Ukoliko nemate imejl u primljenim porukama, proverite da nije otišao u spam.
  2. Pratite uputstva iz imejla;
  3. Ukoliko niste dobili mejl o aktivaciji, nalog verovatno već imate. Probajte da mu pristupite tako što ćete kao korisnično ime kucati četiri cifre za godinu upisa i četiri cifre za broj indeksa (npr.20180001) i kliknuti na Forgotten password, a zatim pratite korake za promenu lozinke.
  4. Kada pristupite Moodle platformi, među predmetima treba da stoji Engleski 2;
  5. U slučaju problema sa aktivacijom naloga za Moodle ili u slučaju da prilikom pristupa ne stoji predmet Engleski 2, obratite se na jelena.plecas@fon.bg.ac.rs.
  6. Ukoliko imate problema sa pristupom FON-ovoj imejl adresi, obratite se Računskom centru.

VAŽNO!

Kolokvijum će moći da polažu samo studenti koji budu ispunili prethodne korake i koji u terminu kolokvijuma budu znali parametre za pristup Moodle sistemu (korisničko ime i lozinku).